Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătoarea din Belarus Arina Sabalenka a câştigat turneul de la Shenzhen, după ce a învins-o pe Alison Riske, scor 4-6, 7-6 (2), 6-3

antena3.ro
tenis

Jucătoarea din Belarus Arina Sabalenka, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 1, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Shenzhen, de categorie WTA International. Ea îi succede pe lista laureatelor Simonei Halep, care a câştigat ediţia din 2018, dar care nu şi-a apărat trofeul în acest an, relatează News.ro.

Sabalenka a învins-o, în finală, cu scorul de 4-6, 7-6 (2), 6-3, după aproape două ore şi zece minute, pe americanca Alison Riske, locul 62 WTA, care trecuse de Sorana Cîrstea, în sferturi.

Cele două finaliste au disputat sâmbătă şi partidele din semifinale. Sabalenka a trecut, cu 6-2, 6-1, de chinezoaica Yafan Wang, locul 70 WTA, iar Riske a beneficiat de abandonul rusoaicei Vera Zvonareva, locul 109 WTA, beneficiară a unui wild card, la scorul de 6-0, 1-0.

Citește și: Tenismanul Novak Djokovic a fost eliminat în semifinalele turneului ATP de la Doha de Roberto Bautista Agut, scor 3-6, 7-6 (8/6), 6-4

Pentru jucătoarea din Belarus, în vârstă de 20 de ani, acesta este al patrulea succes într-o finală, după cele de la New Haven (Premier) şi Wuhan (Premier 5), de anul trecut, şi cea de la Mumbai (125k), din 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.