Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenismanul Novak Djokovic a fost eliminat în semifinalele turneului ATP de la Doha de Roberto Bautista Agut, scor 3-6, 7-6 (8/6), 6-4

www.agerpres.ro
Novak Djokovic

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, a fost eliminat în semifinalele turneului ATP de la Doha, dotat cu premii totale de 1.313.215 dolari, fiind învins în trei seturi, 3-6, 7-6 (8/6), 6-4, de spaniolul Roberto Bautista Agut, într-o partidă disputată vineri, relatează Agerpres.

"Am ratat câteva mingi uşoare şi din acest motiv mi-am pierdut concentrarea în momentele cele mai importante ale meciului", a explicat Djokovic, care s-a înclinat după mai bine de două ore şi jumătate de joc.

"Îmi voi aminti toată viaţa de acest meci. Nu aş putea fi mai fericit decât acum", a declarat la rândul său Bautista (locul 24 ATP), care l-a mai învins pe Djokovic o singură dată până acum, în octombrie 2016, în semifinalele turneului de la Shanghai.

Citește și: Traseu de COȘMAR pentru Simona Halep, la revenirea în circuit: adversare de calibru, la Sydney

Jucătorul iberic se va lupta pentru trofeul pus în joc în capitala Qatarului cu cehul Thomas Berdych, care a dispus în cealaltă semifinală, cu 7-6 (8/6), 6-3, de italianul Marco Cecchinato, cap de serie numărul 4.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.