Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătoarele române de tenis Mihaela Buzărnescu şi Andreea Prisăcariu vor fi adversare în optimile de finală ale turneului ITF de la Valencia

tenis

Jucătoarele române de tenis Mihaela Buzărnescu şi Andreea Prisăcariu vor fi adversare în optimile de finală ale turneului ITF de la Valencia, dotat cu premii totale de 80.000 de dolari, după victoriile obţinute miercuri, în prima rundă, conform agerpres.

Buzărnescu (33 ani, 175 WTA) a dispus de argentinianca Paula Ormaechea (28 ani, 220 WTA) cu 6-3, 7-6 (3), după aproape două ore de joc (1 h 50 min).

Mihaela a fost condusă în primul set cu 2-0, dar a reuşit să întoarcă scorul şi să se impună cu 6-3. În actul secund, Ormaechea a avut 4-1, dar Buzărnescu a revenit din nou şi a câştigat patru ghemuri la rând, impunându-se în tiebreak.

Prisăcariu (21 ani, 380 WTA), venită din calificări, a produs surpriza zilei, învingând-o pe Kristina Kucova (Slovacia), o jucătoare de 31 de ani care se află pe locul 116 în lume, cu 6-7 (4), 6-3, 6-3. Românca a obţinut victoria în faţa favoritei numărul cinci după aproape trei ore de joc (2 h 43 min), Prisăcariu având la un moment dat 4-1 în primul set, pe care l-a pierdut în tiebreak.

Irina Bara, care este şi ea calificată în optimi la simplu, s-a calificat în semifinalele probei de dublu, alături de Rebeka Masarova (Spania), după o victorie cu cu 6-1, 6-2 în faţa perechii Paula Ormaechea (Argentina)/Aurora Zantedeschi (Italia).

În penultimul act, Bara şi Masarova, capi de serie numărul trei, vor înfrunta cuplul Aliona Bolsova Zadoinov (Spania)/Andrea Gamiz (Venezuela), favorit numărul doi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.