Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene șocante în București! Jucător de baschet, bătut de suporteri ai CSA Steaua: Agresorii au fost reținuți / Video

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Scene șocante în București! Jucător de baschet, bătut de suporteri ai CSA Steaua: Agresorii au fost reținuți / Video

Un jucător de baschet legitimiat la un club din București a fost agresat de mai mulți indivizi, suporteri ai echipei CSA Steaua. Agresorii au fost reținuți de polițiștii din București.

La data de 6 martie 2024, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 25 Poliție au pus în executare patru mandate de aducere, în Municipiul București, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 19 ianuarie 2024, în jurul orei 20.30, Secția 25 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 19 ani, în urma unui conflict spontan, în timp ce se afla într-o stație de autobuz din Sectorul 6, ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane, având fețele parțial acoperite.

Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, persoana vatamata joacă baschet la clubul ACS Total Sport București, iar autorii fac parte din galeria CSA Steaua.

În urma cercetărilor efectuate au fost identificați șase tineri, bănuiți de comiterea faptei

Astfel, la data de 6 martie 2024, în urma punerii în aplicare a mandatelor de aducere, patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani, au fost conduși la audieri, iar în baza probatoriului administrat, față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

De asemenea, au fost depistați și ceilalți doi tineri implicați, fiind conduși la sediul Secției 25 Poliție, în vederea stabilirii situației de fapt.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 25 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.