Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucători și antrenori de la Daco Getica, sancțiuni drastice pentru trucare de meciuri: Marius Baciu, fost la Steaua, printre cei implicați

frf

Mai mulți jucători și antrenori de la echipa de fotbal Daco Getica au primit sancțiuni drastice de la Comisia de Disciplină a FRF, după ce s-a stabilit că au fost implicați în trucare de meciuri.

Investigația a fost desfășurată de Departamentul de Integritate, din FRF care, în urma cercetărilor, a stabilit că aceștia se fac vinovați de încălcarea statutului Federației. Printre cei sancționați se numără și Marius Baciu, fost jucător la Steaua, la momentul comiterii faptelor antrenor la echipa Daco Getica.

"Admite sesizarea FRF, prin Secretar General În temeiul art. 60 alin. 1 lit. a și b din RD, sancționarea pârâtului Stoica Alin cu măsura interzicerii oricărei activități legate de fotbal și interzicerea accesului pe orice stadion pentru o perioada 2 ani și penalitate sportivă de 200.000 lei. În temeiul art. 60 bis alin. 1 și 2.a din RD, sancționarea pârâtului Voineag Andrei cu măsura suspendarii pentru 6 luni si penalitate sportiva de 30.000 lei. În temeiul art. 60 bis alin. 1 și 2.a din RD, sancționarea pârâtului Răducan Gabriel cu măsura suspendarii pentru 3 luni si penalitate sportiva de 15.000 lei. În temeiul art. 60 bis alin. 1 și 2.a din RD, sancționarea pârâtului Gurău Ioan cu măsura suspendarii pentru 2 luni si penalitate sportiva de 10.000 lei. În temeiul art. 60 bis alin. 1 și 2.a din RD, sancționarea pârâtului Tudorică Marius cu măsura suspendarii pentru 3 luni si penalitate sportiva de 15.000 lei. În temeiul art. 60 bis alin. 1 și 2.a din RD, sancționarea pârâtului Gheorghe Liviu cu măsura suspendarii pentru 2 luni si penalitate sportiva de 10.000 lei. În temeiul art. 60 bis alin. 1 și 2.a din RD, sancționarea pârâtului Stănescu Raphael cu măsura suspendarii pentru 2 luni si penalitate sportiva de 10.000 lei. În temeiul art. 60 bis alin. 1 și 2 lit. e cu aplicarea art. 12, 14 Bis din RD, sancționarea pârâtului Baciu Marius cu Avertisment si penalitate sportiva de 10.000 lei. În temeiul art. 60 bis alin. 1 și 2 lit. e cu aplicarea art. 12, 14 Bis din RD, sancționarea pârâtului Bucuroaia Sorin cu Avertisment si penalitate sportiva de 10.000 lei", se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.