Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii Borussiei Moenchengladbach renunţă la o parte din salariile lor, la propunerea echipei

Bundesliga

Jucătorii echipei germane de fotbal Borussia Moenchengladbach, ocupanta locului al patrulea în Bundesliga, au acceptat să renunţe la o parte din salariile lor, ca urmare a crizei generate de pandemia de coronavirus, informează agenţia EFE.

Anunţul a fost făcut de directorul sportiv al clubului, Max Eberl, care s-a alăturat acestei iniţiative, împreună cu întregul corp tehnic, în frunte cu antrenorul principal Marc Rose, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: 'Urmează 4 luni grele. Va urma un nou val, care va fi în toamnă'

"Sunt foarte mândru de jucători. Sunt alături de Borusssia şi în vremurile bune şi în cele rele. Am vrut să dăm ceva înapoi Borussiei şi cu aceasta şi suporterilor care ne susţin", a spus Eberl.

Măsura reprezintă pentru Borussia Moenchengladbach o economie de aproximativ un milion de euro pe lună, oferind clubului german posibilitatea de a-şi menţine veniturile şi locurile de muncă ale altor angajaţi ai clubului.

Citește și: Angajații de la Ford intră în șomaj tehnic: peste 6000 de oameni vor primi salarii mai mici

Responsabilul departamentului financiar al clubului, Stephan Schippers, a afirmat recent că fiecare meci disputat cu porţile închise generează o pierdere de circa 2 milioane euro. În cazul în care partidele nu se vor mai putea juca deloc, nu se vor mai încasa nici veniturile din drepturile de televizare, iar pierderile vor fi şi mai mari.

"Scopul Borussiei Mnönchengladbach este de a depăşi criza coronavirusului şi de a o face fără a fi nevoie de concedieri", a afirmat Schippers.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.