Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii de la Aston Villa se plâng de calitatea echipamentului de joc

wikipedia
aston villa

Jucătorii echipei Aston Villa, locul şase în Premier League, au acuzat lipsa de calitate a tricourilor furnizate de brandul clubului, Castore, care se umezesc prea repede şi ar putea afecta prestaţia lor, transmite EFE.

Potrivit ziarului britanic The Telegraph, mai mulţi jucători de la Villa au informat conducerea că tricourile lor se îmbibă foarte repede şi se lipesc de corpul lor, împiedicând eliminarea transpiraţiei şi devin umede la doar zece minute după începerea meciului, conform Agerpres.

Atât Unai Emery, cât şi oficialii clubului din Birmingham sunt conştienţi de problemă şi lucrează cu marca britanică Castore pentru a găsi o soluţie. Această problemă afectează toate cele trei echipamente ale lui Villa, dar este mai vizibilă la primul kit de joc.

Aston Villa a ajuns la un acord pe mai mulţi ani cu Castore, sezonul trecut, pentru a deveni furnizorul oficial de echipament. Castore echipează şi pe Newcastle United, dar ''Magpies'' au decis să lase contractul să se încheie la sfârşitul acestui sezon pentru a trece la Adidas.

În ciuda acestui inconvenient, Villa a început sezonul bine, cu patru victorii în primele şase meciuri în Premier League şi ocupă locul şase cu 12 puncte, la două lungimi de zona Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.