Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii echipei Benfica au purtat pe tricouri logo-ul campaniei UEFA, #EqualGame, în partida împotriva lui Olympique Lyon

www.talksport.com
Ederson Moraes Benfica

Echipa Benfica a purtat pe tricouri logo-ul campaniei UEFA, #EqualGame, în partida din Liga Campionilor disputată împotriva lui Olympique Lyon, încheiată cu scorul de 2-1, potrivit Mediafax.

Campionii Portugaliei au purtat logo-ul #EqualGame în partea de jos a tricoului, în partida cu Olympique Lyon, desfășurată pe Estadio do Sport Lisboa e Benfica.

Această acțiune vine în încercarea de a promova diversitatea, integrarea și accesibilitatea în fotbal. De asemenea este o acțiune de combatere a discriminării.

Citește și: Un mare scandal stă să BUBUIE în PNL: favorit de pe lista cu miniștri din cabinetul Orban, denunțat la DNA

Înaintea partidei, Benfica a organizat un eveniment în parteneriat cu UEFA, unde foștii fotbaliști ai formației, Luisao și Nuno Gomes, au luat parte la o sesiune de antrenamente alături de 200 de copii veniți din partea fundației Benfica și din partea Școlii de Fotbal Benfica. Copiii aleși din diverse etnii și clase sociale au purtat tricouri cu logo-urile #EqualGame și #FootballPeople.

La sfârșitul evenimentului, Luisao a ținut un discurs prin care îndemna copiii la toleranță.

”Sunt foarte fericit să iau parte la această inițiativă organizată de Benfica, UEFA și Fundația Benfica pentru a promova valorile campaniei #EqualGame. Fotbalul poate inspira copiii să fie respectuoși față de oameni, indiferent de rasă, religie, naționalitate sau mediul din care provin”, a declarat Luisao.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.