Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii lui Real Madrid reacționează, după ce Zinedine Zidane a demisionat! Cristiano Ronaldo: 'Sunt mândru că am fost jucătorul tău'

zinedine zidane

Jucătorii echipei Real Madrid i-au mulţumit tehnicianului Zinedine Zidane pentru colaborarea din ultimii ani, ei precizând, în mesaje postate pe reţelele de socializare, că au învăţat multe de la francez şi că a fost o onoare să fie antrenaţi de fostul fotbalist.

“Mulţumesc pentru doi ani şi jumătate de fotbal, muncă, afecţiune şi prietenie. Pleci, dar moştenirea ta nu poate fi ştearsă de nimeni. Unul dintre cele mai de succes capitole din istoria echipei noastre”, a scris Sergio Ramos pe Twitter.

Cristiano Ronaldo a postat un mesaj scurt pe Instagram, alături de o imagine în care este alături de Zidane: “Sunt mândru că am fost jucătorul tău. Mister, mulţumesc mult”.

“Mister Zizou. Am învăţat foarte multe alături de tine! M-am bucurat ca un copil de fiecare antrenament, de fiecare sfat. Eşti foarte special pentru mine! Ai făcut istorie prin actvitatea da, prin dăruire şi mai ales prin modestia ta. Mulţumesc, Mister”, a scris şi Marcelo pe Twitter.

Isco a notat următoarele, după anunţul plecării lui Zidane de la Real Madrid: “A fost o onoare să fiu antrenat de tine, să învăţ în fiecare zi alături de tine şi să câştigăm împreună, pentru că ai făcut din această echipă ceva istoric. Mulţumesc pentru tot şi îţi doresc toate cele bune”.

Şi Borja Mayoral i-a mulţumit tehnicianului francez. “Cuvântul MULŢUMESC este prea mic pentru a-ţi arăta recunoştinţa mea. Niciodată nu voi putea să îţi mulţumesc îndeajuns pentru toată încrederea ta în mine şi oportunitatea pe care mi-ai oferit-o pentru a-mi împlini visul. A fost un privilegiu să învăţ în fiecare zi de la tine. Sper că drumurile noastre se vor uni din nou în curând”.

Antrenorul Zinedine Zidane a organizat, joi, o conferinţă de presă neaşteptată, în care şi-a anunţat plecarea de la campioana Europei, Real Madrid.

În vârstă de 45 de ani, tehnicianul francez a preluat Real Madrid în ianuarie 2016. În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor, campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor, în aceiaşi ani.

Zidane a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, evoluând la echipele Cannes, Bordeaux, Juventus şi Real Madrid. Cu naţionala Franţei, pentru care a jucat de 108 ori, Zidane a câştigat Cupa Mondială în 1998 şi Campionatul European în 2000.

Retras din cariera de fotbalist în 2006, el a preluat echipa a doua a clubului Real Madrid, în iunie 2014, înainte de a ajunge pe banca tehnică a formaţiei pe care a transformată într-o campioană absolută a Europei şi a lumii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.