Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii lui West Ham îl 'sperie' pe Nicolae Dică, înaintea debutului din Conference League

www.gsp.ro
Nicolae Dică

FCSB își începe debutul în grupele Conference League, în compania celor de West Ham United, pe 8 septembrie, de la ora 22:00. Antrenorul roș-albaștrilor, Nicolae Dică, și-a făcut temele înaintea duelului cu ”ciocănarii”.

La conferința de presă dinaintea jocului, antrenorul FCSB a fost întrebat dacă va conta că antrenorul celor de la West Ham, Davis Moyes, va odihni anumiți jucători în partida din această seară.

"Ce să conteze? Dacă iese Antonio, intră Scamacca, pentru care s-au plătit 30-40 de milioane. Dacă iese Zouma, intră Ogbonna, care a jucat la Chelsea. Dacă iese Cresswell, intră Emerson, care și el a fost în campionatul Italiei. Oricare ar intra nu cred că ar fi o mare problemă. Au doi jucători foarte importanți, mă refer la Soucek și Rice, doi mijlocași centrali foarte importanți pentru echipă. Vedem dacă vor juca mâine seară", a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.

West Ham a cheltuit 182 de milioane de euro pe transferuri, o sumă imensă față de celelalte echipe din grupă, Anderlecht (6.4 milioane de euro), FCSB (5.23 milioane de euro) și Silkeborg (900.000 de euro).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.