Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii Minnesota Vikings au distribuit alimente oamenilor nevoiași

Jucători ai echipei Minnesota Vikings au fost prezenţi, joi, la ceremonia în memoria lui George Floyd, iar unii dintre ei au revenit vineri în mijlocul comunităţii, pentru a distribui mâncare, apă şi alte bucuri esenţiale oamenilor nevoiaşi din Minneapolis, relatează presa americană, potrivit news.ro.

Sportivul Kyle Rudolph a contribuit la organizarea evenimentului. Jucătorii le-au dat oamenilor alimente şi alte obiecte necesare, dar au şi discutat cu localnicii.

“Mulţi oameni ne urmăresc şi sunt influenţaţi de ce facem. Trebuie să ieşim şu să facem o diferenţă, să ne ajutăm comunitatea, a declarat Danielle Hunter.

Au participat la acţiune şi Adam Thielen, Garrett Bradbury, Aviante Collins, Dakota Dozier, Chad Beebe, Cameron Smith, Jake Browning şi Andrew Janocko, acesta din urmă unul dintre antrenori.

Citește și: Ordin urgent al lui Marcel Vela! Se face lumină: ‘Nu are atribuții’

La 25 mai, tot la Minneeeapolis, George Floyd, în vârstă de 46 de ani, a fost oprit de poliţişti şi interogat cu privire la cumpărarea de ţigări cu bani falşi. O înregistrare video arată cum el a fost arestat şi, mai mult de opt minute, unul dintre ofiţeri a stat cu genunchiul pe gâtul lui, în timp ce Floyd repeta cu nu poate respira. Autopsia a arătat că el a murit din cauza asfixierii.

În multe oraşe din SUA au izbucnit proteste, iar manifestaţii de solidaritate au avut loc şi în ţări din Europa - Marea Britanie, Olanda şi Franţa, dar şi în Australia. Cei patru poliţişti au fost concediaţi şi puşi sub acuzare pentru omor, ucidere din culpă şi complicitate la omor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.