Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii naţionalei Spaniei vor fi vaccinaţi împotriva Covid-19 înaintea EURO 2020

alephnews.ro
minge fotbal uefa euro 2020

Componenţii naţionalei de fotbal a Spaniei vor fi vaccinaţi împotriva Covid-19 înaintea EURO 2020, care începe vineri, după descoperirea a două cazuri pozitive în ultimele zile, a indicat miercuri, pentru AFP, Ministerul Sănătăţii din Spania.

Ministrul Sănătăţii, Carolina Darias, urma să anunţe în cursul după-amiezii că "naţionala de fotbal a Spaniei va fi vaccinată", a declarat un purtător de cuvânt al ministerului, potrivit agerpres.ro.

După cum s-a anunţat, selecţionerul Spaniei, Luis Enrique Martinez, a întărit "bula paralelă" cu unsprezece internaţionali sub 21 de ani, crescând astfel la 17 numărul fotbaliştilor care se antrenează separat de lotul convocat iniţial pentru EURO 2020, după apariţia a două cazuri de infectare cu Covid-19.

Luis Enrique a întărit toate liniile echipei sale, în faţa incertitudinii care planează după ce căpitanul Sergio Busquets şi fundaşul Diego Llorente au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus.

Spania îşi va începe campania de la EURO 2020 pe 14 iunie la Sevilla, împotriva Suediei, o altă echipă care a anunţat două cazuri pozitive la Covid-19, înainte de a înfrunta Slovacia şi Polonia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.