Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii unei naționale de rugby au acceptat reducerea salariilor

scrumhalfconnection.com
rugby

Componenţii selecţionatei de rugby din Fiji au acceptat o reducere cu 40% a salariilor lor, pentru a permite federaţiei naţionale să facă faţă problemelor financiare generate de pandemia de coronavirus, informează AFP.

"Toate federaţiile din lume sunt confruntate cu provocări financiare şi este necesar să se ia decizii responsabile pentru continuarea operaţiunilor şi păstrarea integrităţii financiare pe termen lung", a indicat luni Federaţia fijiană de rugby într-un comunicat.

Internaţionalii şi membrii staff-ului tehnic al selecţionatei au acceptat, în consecinţă, reducerile salariale, însă au fost avertizaţi că pe viitor ar putea fi luate şi "alte măsuri drastice".

Federaţia din Fiji a precizat că îşi "continuă discuţiile cu World Rugby", instanţa mondială a sportului cu balonul oval, care analizează aplicarea unui plan de susţinere a federaţiilor membre.

Săptămâna trecută, Federaţia americană de rugby şi-a anunţat intrarea în faliment, în timp ce în Ţara Galilor, Anglia şi Scoţia conducătorii şi selecţionerii au acceptat reduceri salariale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.