Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii unor echipe de baschet din Campionatul Universitar din SUA s-au bătut în timpul meciului: A fost nevoie de intervenția poliției

minge de baschet

Meciul local dintre Kansas Jayhawks şi Kansas State, din Campionatul Universitar de Baschet Masculin din Statele Unite ale Americii, a fost marcat de un conflict fizic între jucătorii echipelor. Totul s-a întâmplat pe finalul partidei, la scorul de 81-59 pentru Jayhawks, anunță MEDIAFAX.

DaJuan Gordon, de la Kansas State, a fost blocat sub panou și s-a prăbușit pe parchet. Adversarii au început să strige la el, iar colegii jucătorului căzut au încercat să îl apere. Ulterior, lucrurile au degenerat și a izbucnit o bătaie generală. Staffurile celor două echipe au intervenit, dar nu au putut să își liniștească jucătorii. A fost nevoie de intervenția poliției.

Citește și: Ministrul Finanțelor, chemat la audieri! Pentru ce trebuie să dea explicații

Silvio De Sousa, de la Kansas Jayhawks, a încercat să lovească un adversar cu un scaun, dar a fost oprit în ultimul moment de antenorul secund. După ce spiritele s-au liniștit, arbitrul a suspendat meciul pentru 15 minute.

Reacțiile antrenorilor, la finalul meciului:

„Nu putem să ne mândrim cu această victorie. Ceea ce s-a întâmplat pe teren nu este un semn al puterii. Este un semn de imaturitate arătat de jucătorii mei.

Am mai văzut incidente de acest fel şi cu siguranţă atrage atenţie, dar noi nu ne dorim să ajungem aşa pe primele pagini. Jucătorii nu au nicio scuză pentru ceea ce s-a întâmplat” , a spus Bill Self, antrenorul lui Kansas Jayhawks.

Citește și: Lovitură sub centură! Ludovic Orban l-a atacat pe Meleșcanu

„Scandalul putea să fie evitat. Este vina mea pentru că sunt jucătorii mei. Am venit aici ca să jucăm, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Jucătorii mei au dat semne de frustrare.” , a concluzionat Bruce Weber, tehnicianul lui Kansas State.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.