Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul de fotbal grec Aristidis Soiledis a semnat pentru încă un an la FCSB și l-a impresionat de Gigi Becali: O dată pe lună merge la Muntele Athos

Organizatia Elena de Turism
Athos Grecia

Jucătorul de fotbal grec Aristidis Soiledis a semnat pentru încă un an la FCSB și spune că este mulţumit de condiţiile celor de la FCSB. Fotbalistul grec a declarat că îl apreciază pe Gigi Becali, care merge o dată pe lună la Muntele Athos, anunță MEDIAFAX.

Jucătorul grec a declarat că şi-a prelungit contractul cu roş-albaştrii. Soiledis este foarte mulţumit cu condiţiile oferite de FCSB şi a semnat pe încă un an.

Citește și: Guvernul Orban pregătește măsuri pentru revenirea angajaților la serviciu! În aceste condiții, românilor nu li se va permite accesul la locul de muncă

„Mă întorc marţi la Bucureşti. Vom relua antrenamentele în grupe de 6. FCSB este o echipă mare. Toţi sunt minunaţi. Gazonul este bun. Nu avem aşa ceva în Grecia. FCSB se luptă pentru campionat în fiecare an. Am semnat pentru încă un an cu FCSB. Mi-au spus că sunt mulţumiţi de mine”, a spus Aristidis Soiledis, potrivit sport24.gr.

Soiledis înţelege de ce Gigi Becali le-a cerut jucătorilor săi să accepte reducerile salariale pe 6 luni cauzate de pandemia de coronavirus: Am fost de acord cu reducerea salariului cu 50% în următoarele luni.

„Toate echipele vor avea de suferit”, a spus fotbalistul.

Citește și: Buletinul de la ora 13:00. Prima prognoză lansată de ministrul Nelu Tătaru s-a adeverit! Câte cazuri de coronavirus avem în România

Aristidis Soiledis spune că este impresionat de gesturile lui Becali şi îl apreciază foarte mult pe finanţatorul roş-albaştrilor:

„Îi ajută pe cei bolnavi, bisericile, face donaţii la Muntele Athos. E un tip religios. Sunt impresionat de el. Vine mereu cu preoţi la baza de antrenament. Ne binecuvântează. O dată pe lună merge la Muntele Athos”, a mai spus Aristidis Soiledis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.