Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul Diego Fabbrini ar vrea 50.000 de euro pentru venirea la Dinamo

ziare.com
Diego Fabbrini

Diego Fabbrini (28 de ani) este pe lista lui Dinamo pentru un transfer în vară, dar totul poate pica din cauza cerinţelor exagerate ale mijlocaşului. Ionuţ Negoiţă a acceptat să îi plătească un salariu de 10.000 de euro, dar italianul cere o sumă consistentă la semnătură, informează Mediafax.

Citește și: Gigi Becali a vrut să îl cumpere pe Răzvan Marin la FCSB: 'Am vrut să dau un 1,5 milioane de euro'

Fabbrini dorea iniţial 15.000 de euro lunar, dar patronul ”câinilor” l-a înduplecat să scadă din pretenţii, cu 5.000 de euro, scrie gsp.ro. Ţinând cont că italianul ar urma să semneze cu Dinamo din postura de jucător liber de contract, pentru că în vară îi expiră contractul cu FC Botoşani, mai vrea 50.000 de euro la punerea semnăturii pe contract. Negocierile au fost confirmate şi de Florin Manea, agentul fotbalistului.

”Fabbrini este în ultimele luni de contract. El va deveni liber la vară. Este posibil să ajungă la Dinamo, au fost discuţii, şi jucătorul este tentat. Acolo este Rednic şi echipa este în Bucureşti şi se va bate la trofee sezonul viitor. Aşa că sunt multe atu-uri pentru a ajunge la Dinamo. Deocamdată nu am discutat sume concrete. Sunt mai multe echipe interesate de serviciile jucătorului”, declara în urmă cu câteva zile Florin Manea, pentru doardinamo.ro.

În cariera sa, Fabbrini a mai trecut pe la FC Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall, Birmingham, Middlesbrough, Spezia şi Real Oviedo. În 2016, Birmingham le-a plătit celor de la Watford nu mai puţin de două milioane de euro pentru Fabbrini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.