Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul Dries Mertens ar putea să plece de la Napoli la finalul sezonului

Dries Mertens (32 de ani) își termină contractul cu Napoli în vară și ar putea să plece la un alt club. Atacantul a dezvăluit că în momentul de față nu știe ce va face; dacă va semna o nouă propunere cu italienii sau va alege o nouă experiență, după mai bine de 6 ani, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Curtea Constituțională, motivare care aruncă în aer alegerile prezidențiale/ DOCUMENT

Astfel, belgianul are ocazia să negocieze cu un orice club dorește, în iarnă, dacă se hotărăște să schimbe echipa. ”Nu știu ce îmi va rezerva viitorul. În momentul de față, obiectivul meu personal este să fac un sezon foarte bun aici, la Napoli. După, vom vedea ce se va întâmpla. Mai e destul de mult timp până la finalul sezonului. CuNapoli mai am încă 7 luni de contract și chiar nu știu ce se va întâmpla din sezonul următor.

La sfârșitul anului voi decide dacă prelungesc înțelegerea sau nu, acum este mult prea devreme. Nu exclud nimic”, a precizat fotbalistul, citat de football-italia.net. Ajuns la 32 de ani, Mertens continuă să impresioneze la fosta echipă a lui Vlad Chiricheș. În acest sezon a adunat 6 partide și și-a trecut deja în cont 5 goluri și o pasă decisivă.

Citește și: Informație INCENDIARĂ - De ce s-a INTERNAT, de fapt, Gheorghe Dincă la Psihiatrie

Mertens a fost cumpărat de Napoli în vara lui 2013, pentru 9.5 milioane de euro, de la PSV. În aceste sezoane, fotbalistul de 1.69 m a adunat 288 de meciuri, a marcat de 114 ori și a livrat 68 de pase decisive. Transfermarkt îi oferă o cotă de piață de 25 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.