Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul echipei FC Viitorul, Eric Oliveira, supus unor investigații amănunțite după o accidentare gravă la genunchi

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Eric Oliveira s-a accidentat în timpul partidei cu Sănătatea Cluj din Cupa României, iar fotbalistul s-a trezit cu genunchiul umflat și cu mari dureri. Astfel că, după ce a efectuat un RMN medicii i-au recomandat aproximativ trei săptămâni de pauză, potrivit Mediafax.

"Problemele la genunchi le are din cauza greutății, dar nu înțelege că trebuie să slăbească. Ori nu mai vrea, ori nu mai poate să slăbească”, au spus în primă fază surse din cadrul clubului Viitorul.

Potrivit ProSport, în urmă cu câteva zile Eric și-a reluat alergările, dar fotbalistul le-a transmis membrilor din staff-ul tehnic al lui Gică Hagi că acuză în continuare dureri la genunchi și mai mult ca sigur el crede că are probleme la ligamente.

Citește și: Nebunie mare în cazul Caracal! Anchetatorii i-au interzis lui Dincă: ‘S-a dat ordin pe unitate să nu aibă acces’

Astfel că, la începutul acestei săptămâni, Gică Hagi a decis să îl trimită pe Eric la un control medical amănunțit la București. Dar, înainte să apară accidentarea la genunchi, suferită în meciul cu Sănătatea Cluj, Gică Hagi a vorbit despre problemele lui Eric cu kilogramele în plus.

„Eric va reveni când o să-mi placă mie de el. Mi-a promis ceva, aștept să se țină de promisiune. Eu îmi făcusem echipa cu el pe teren, nu cu el în vacanță. A avut probleme fiindcă că miercuri s-a accidentat. Singura greșeală a mea a fost că am greșit kilogramele pe care le-a luat într-o săptămână. Eu am crezut că sunt mai puține, dar el avea dublu. I-am spus că trebuie să slăbească pentru că fotbal știe probabil mai mult decât mine. La mine prima condiție să joci e să nu ai probleme cu greutatea”. a spus Hagi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.