Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul Florin Gardoş, ultima oară la Universitatea Craiova, a semnat cu Academica Clinceni

Fanatik
Florin Gardoș

Jucătorul Florin Gardoş, ultima oară la Universitatea Craiova, a semnat un contract cu Academica Clinceni, a anunţat clubul ilfovean, anunță news.ro.

"Academica Clinceni a reuşit să ajungă la o înţelegere cu Florin Gardoş. Un jucător care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dar noi tot vă spunem că a câştigat de două campionatul României, de două ori Cupa României, şi o dată Super Cupa României", a anunţat clubul din Clinceni.

Citește și: Lider PNL: ‘Marcel Ciolacu e Viorica Dăncilă în pantaloni. PSD a pierdut legitimitatea de a râvni la putere’

Născut pe data de 29 octombrie 1988 în Satu Mare, Gardoş are 1,93 m. şi este un fotbalist de picior drept. Florin Gardoş şi-a început cariera de fotbalist profesionist la Someşul Satu Mare şi a făcut pasul în Liga I în 2010, la Steaua Bucureşti. A îmbrăcat tricoul roş-albastru în 121 de meciuri, timp în care a marcat patru goluri şi a oferit două pase decisive. În cei patru ani petrecuţi la gruparea din „Ghencea”, Gardoş a obţinut două titluri de campion al ţării, o Cupă şi o SuperCupă a României. Are 17 prezenţa în UEFA Europa League şi 11 în UEFA Champions League. În vara anului 2014 a fost transferat la titrata echipă din Premier League, FC Southampton, contra unei sume record de 6 milioane de euro, acesta fiind unul dintre cele mai scumpe transferuri din istoria campionatului românesc. A evoluat în 18 meciuri pentru Southampton şi în 17 jocuri pentru gruparea Under-23 a clubului.

Citește și: Lovitură pentru Viorel Cataramă! Biroul Electoral Central i-a invalidat candidatura la Primărie

În ceea ce priveşte convocările sale sub tricolor, Gardoş a evoluat pentru selecţionatele Under-19 şi Under-21 (10 prezenţe şi un gol marcat), dar şi pentru naţionala mare a României. A debutat pe data de 8 februarie 2011, într-un amical cu Ucraina şi a îmbrăcat tricoul galben al naţionalei de 14 ori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.