Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul Florinel Coman a fost urmărit de scouteri ai echipei ȚSKA Moscova la meciul FCSB - CFR Cluj - presă

Florinel Coman (21 de ani) este în atenția marilor cluburi din Europa, după prestațiile excelente de la EURO U21. Mijlocașul a fost la un pas de plecarea de la FCSB în vară, dar Gigi Becali nu a acceptat ofertele venite pe numele său, anunță MEDIAFAX.

Cea mai tentantă a venit de la Sporting Lisabona, care oferea 8 milioane de euro, dar patronul a cerut mai mult. Totuși, Coman nu trebuie să dispere, poate pleca în iarnă. Conform site-ului fanatik.ro, mijlocașul lateral a fost monitorizat de rușii de la ȚSKA Moscova la ultimul meci din Liga 1 disputat de FCSB, împotriva campioanei CFR Cluj. Scouterii ar fi fost surprinși la meci, dar dacă sunt mulțumiți de evoluția lui Coman și consideră că ȚSKA are nevoie de un jucător ca el, trebuie să îi convingă pe magnații rușilor să achite cel puțin 10 milioane de euro. Este greu de crezut că Becali îl va ceda pentru mai puțin.

Citește și: Ministrul Transporturilor îi răspunde lui Dan Barna cu un video de pe autostradă: V-a fost frică să intrați?

Una dintre marile echipe din Portugalia, Sporting Lisabona, l-a dorit pe Florinel Coman. Gigi Becali n-a fost de acord cu prețul pe care l-au oferit lusitanii, astfel că mutarea nu s-a realizat. Coman este una dintre ”perlele” lui Becali, care vrea să ia pe jucătorul de 21 de ani în jur de 30-40 de milioane de euro. Atacantul mai are contract cu FCSB până în 2022.

Florinel Coman a jucat deja 16 meciuri în tricoul FCSB în acest sezon, în toate competițiile, timp în care a marcat de patru ori și a livrat trei pase de gol. E cotat la 3,5 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.