Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul francez de tenis care şi-a pălmuit adversarul, şi-a prezentat scuze, subliniind că a fost insultat pe tot parcursul meciului de către public

palmă, tenis

Jucătorul francez de tenis Michael Kouame, care şi-a pălmuit adversarul, învingătorul său în primul tur al turneului ITF de juniori de la Accra, şi-a prezentat scuze, miercuri, subliniind că a fost insultat pe tot parcursul meciului de către public, iar Federaţia internaţională (ITF) a deschis o anchetă, informează AFP, citat de Agerpres.

În mesajul său de scuze pentru gestul său ''urât", postat miercuri pe reţelele de socializare, Kouame a explicat că a cedat la finalul meciului, ''extrem de frustrant şi de dificil", în cursul căruia a precizat că a fost insultat de publicul care îl susţinea pe jucătorul local.



"Regret sincer gestul meu", a asigurat Kouame.

"În timpul meciului, eu am fost agresat verbal de manieră repetată de către numeroase persoane din public, incluzând insulte la adresa mamei mele, dar acest lucru nu scuză comportamentul meu", a afirmat el.

"Eu voi accepta toate consecinţele din partea ITF. Voi utiliza acest timp pentru a vedea cum pot gestiona mai bine acest gen de situaţii în viitor, de o manieră care reflectă adevărata mea personalitate", a conchis el.

"Examinăm incidentul ţinând cont de codul de conduită din circuitul ITF World Tennis Juniors pentru a stabili dacă se impun măsuri", a indicat ITF într-un comunicat publicat miercuri seară.

Tenismanul francez Michael Kouame, care l-a lovit pe ghanezul Richard Nii Ankrah după meciul lor desfăşurat luni, a fost descalificat din turneul ITF de juniori găzduit de Ghana.

După ce a pierdut meciul, Kouame (15 ani) s-a răzbunat pe Nii Ankrah, plesnindu-l peste faţă, când cei doi s-au apropiat de fileu, pentru tradiţionala strângere de mână de după meci.

Alţi jucători, oameni de ordine şi oficiali s-au grăbit să intre pe teren pentru a împiedica o escaladare a situaţiei.

Incidentul a fost filmat şi a fost postat în reţelele de socializare, stârnind reacţii vehemente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.