Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul Gary Cahill pleacă de la Chelsea

Sky Sports
 Gary Cahill

Fundașul Gary Cahill pleacă de la Chelsea după nu mai puțin de șapte ani și jumătate petrecuți pe Stamford Bridge. Anunțul a venit la doar câteva zile de la câștigarea trofeului Europa League, în finala desfășurată la Baku în fața celor de la Arsenal, scor 4-1, informează Mediafax.

Citește și: Iubita fotbalistului mort într-un accident rutier, scrisoare deschisă emoționantă: Ai fost, ești și vei fi cel mai bun tată pe care fiul meu l-ar fi putut avea

Apărătorul în vârstă de 33 de ani va pleca de la gruparea londoneză liber de contract. Chelsea a ales să nu îi mai prelungească înțelegerea jucătorului, care a evoluat doar în opt meciuri, în toate competițiile, în acest sezon.

Gary Cahill a câștigat opt trofee în tricoul "albaștrilor": Liga Campionilor (2012), de două ori Europa League (2013, 2019), două titluri în Premier League (2015, 2017), două Cupe (2012, 2018) și o Cupă a Ligii Angliei (2015).

Fundașul, care a ajuns la Chelsea în ianuarie 2012 de la gruparea Bolton, contra sumei de 8,4 milioane de euro, a evoluat în 290 de meciuri şi a marcat 25 de goluri pentru londonezi, în toate competiţiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.