Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul Ion Gheorghe își dorește o carieră sportivă în afara țării, la o echipă străină

Doar Dinamo
Ion Gheorghe

Dinamo are posibilitatea să îl răscumpere în orice moment pe Ion Gheorghe (19 ani). A fost cedat liber de contract la Voluntari, dar ”câinii” au menţionat în contract o clauză specială prin care îl pot lua, în schimbul unei sume de bani, în orice moment, relatează Mediafax.

Tânărul nu pare însă foarte entuziasmat de o eventuală revenire. A rămas dezamăgit de tratamentul primit după terminarea junioratului, după ce i-a fost promis că va intra în programul de pregătire al seniorilor. Gheorghe se gândeşte la un viitor în afară. Speră să prindă transferul mult dorit, după ce va impresiona la formaţia pregătită de Cristiano Bergodi.

Citește și: Fotbalistul portughez Andre Horta şi-a tatuat pe gamba stângă chipul lui Rafael Nadal şi a vrut să îi arate idolului său 'opera de artă'

"Este o clauză, dar doar dacă dânşii plătesc pot reveni acolo. Dar eu personal îmi doresc să am cât mai multe reuşite, să joc cât mai bine şi, poate, să plec afară. La Dinamo mereu ni s-a zis, înainte să terminăm junioratul, că o să se bazeze pe noi, că vor să facă New Dinamo. După care ne ziceau că este un anumit moment când noi să debutăm, să jucăm mai multe meciuri. Nu ştiu, cei de acolo ştiu mai bine de ce nu vor să se bazeze pe tineri", a spus Ion Gheorghe într-o conferinţă de presă.

Mijlocaşul dreapta este un produs al centrelor de copii şi juniori ale lui Dinamo. S-a făcut remarcat la echipa U19, iar din 2016 a făcut pasul la formaţia a doua a clubului. Dinamo 2 a fost desfiinţată un an mai târziu, a fost promovat la prima echipă, dar şansele promise au rămas doar la nivel verbal. În vara acestui an a fost lăsat liber de contract la Voluntari, iar decizia a fost de bun augur pentru el. A prins 8 meciuri, de două ori mai multe decât prinsese la Dinamo într-un an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.