Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul lui Bayern, Joshua Kimmich, ar putea ajunge din vară la Real Madrid: Spaniolii sunt dispuşi să ofere doi jucători și bani în schimbul lui

www.goal.com
Bayern Munchen

Joshua Kimmich ar putea ajunge din vară la Real Madrid. Spaniolii sunt dispuşi să ofere doi jucători și bani în schimbul jucătorului lui Bayern Munchen, anunță MEDIAFAX.

Real Madrid şi Bayern Munchen pregătesc transferuri importante pentru perioada de mercato din vară. Alvaro Odriozola ar putea să ajungă definitiv în Germania, iar Joshua Kimmich ar putea îmbrăca din iulie tricoul madrilenilor.

Spaniolii sunt dispuşi să ofere doi jucători și bani în schimbul lui Kimmich. Pe lângă Odriozola, la Bayern ar putea ajunge şi Achraf Hakimi; parte şi el din afacere.

Citește și: ANAF a făcut anunțul! Proiectul va fi finalizat la sfarșitul lunii- Ce modificări se aduc

Fundaşul bavarezilor este unul dintre cei mai buni din Europa, iar de el s-a interesat în perioada trecută şi Manchester City. A fost dorit de Guardiola, dar cum „cetăţenii” nu au dreptul să participe în cupele europene în următorii doi ani, discuţiile nu au mai continuat.

Joshua Kimmich este jucătorul lui Bayern din 2015, când a fost transferat de la Stuttgart pentru 8,5 milioane de euro. Cota lui de piaţă este de 80 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.