Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul român de la Inter, George Pușcaș, este la un pas de transferul în Spania, la Real Sociedad

george puscas

România ar putea avea trei reprezentanţi în următorul sezon al campionatului spaniol. George Puşcaş (22 de ani) e la un pas de Real Sociedad, anunţă Gazzetta dello Sport, cel mai important ziar de sport din Italia, informează Mediafax.

După un sezon în care Inter l-a împrumutat la Novara, unde, deşi a marcat nouă goluri în 19 meciuri nu a putut să-şi ajute echipa să evite retrogradarea în Serie C, George Puşcaş se află în căutarea unui club la care să-şi continue cariera, iar jurnaliştii italieni scot în faţă un transfer care are mari şanse să se realizeze. Potrivit Gazzetta dello Sport, Inter şi Real Sociedad negociază pentru trecerea vârfului român în Ţara Bascilor, iar afacerea s-ar putea încheia zilele următoare.

Vezi și: Jucătoarele românce Irina Begu și Mihaela Buzărnescu s-au calificat luni în sferturile de finală ale probei de dublu la turneul Premier de la Eastbourne

Pe locul 12 în Primera Division sezonul trecut, Real Sociedad ar putea fi un pas mare în cariera atacantului pe care Internazionale Milano l-a cumpărat de la Liberty Oradea, în 2014. De atunci, însă, Puşcaş doar s-a antrenat cu echipa mare a nerrazurrilor şi, în ciuda potenţialului arătat, nu a primit şanse.

Cotat la 2,8 milioane de euro, Puşcaş e unul dintre jucătorii tineri în care Contra îşi pune mari speranţe, selecţionerul oferindu-i şansa debutului în meciul cu Chile (3-2), în care Puşcaş a dat o pasă de gol pentru Budescu, şi folosindu-l şi în victoria cu Finlanda, de la Ploieşti, 2-0.

Dacă mutarea se va realiza, Puşcaş va deveni al treilea român legitimat la o echipă din campionatul Spaniei, după Cristi Ganea (Bilbao) şi Alin Toşca (Betis).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.