Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul sârb Novak Djokovic a jucat tenis, în stradă, cu trei copii din oraşul natal Belgrad

djokovici

Novak Djokovic a jucat tenis, în stradă, cu trei copii din oraşul natal Belgrad. Sârbul spune că pentru astfel de momente trăieşte şi se bucură că le-a oferit o astfel de surpriză copiilor, anunță MEDIAFAX.

Novak Djokovic nu a uitat de unde a plecat şi le-a oferit un moment unic unor copii din Belgrad. Aflat la un eveniment în oraşul natal, sârbul a întâlnit pe stradă trei puşti şi s-a decis să le ofere o partidă de tenis cu liderul mondial.

Citește și: Dana Budeanu, sfat pentru 'USR plus Doi şi-un sfert': Luaţi-l pe băiatul ăla deştept care a făcut M... PSD. Să o întoarcă şi el acum, Muie PNL sau ce vreţi voi

Cei patru s-au organizat rapid şi au făcut un meci de dublu sub stâlpii de iluminat de pe stradă. Nole a venit cu fileul şi rachetele de acasă. Djokovic, citat de The Sun, spune că pentru astfel de momente trăieşte şi se bucură când îi vede pe copii jucând tenis.

„A fost ceva spontan. M-am întors apoi cu rachete, iar după am văzut că joacă fără fileu şi le-am spus că le aduc eu unul, îl legăm de cei doi stâlpi şi jucăm frumos. A fost minunat, pentru astfel de momente trăieşti. Fiind tată, profit de aceste situaţii pentru a juca tenis cu copiii şi e plăcerea mea să-i văd jucând. Dând la perete, aşa am început toţi”, a spus Novak Djokovic.

Citește și: ALERTĂ Senatul a respins OUG privind alegerile anticipate! Actul normativ va fi trimis la Camera Deputaților

Gestul lui Djokovic a stârnit numeroase laude pe reţelele de socializare.

Sârbul are şansa să devină jucătorul cu cele mai multe trofee de Mare Şlem din istorie. Are 17, însă îi poate devansa pe veteranii Federer şi Nadal, care au 20, respectiv 19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.