Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal şi-a expus trofeul de la Australian Open la muzeul său din Manacor

telegraphindia.com
Rafael Nadal

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal şi-a expus în muzeul său din Manacor (Mallorca) trofeul "Norman Brookes" pe care l-a câştigat duminica trecută la Openul Australiei, adjudecându-şi al 21-lea titlu de Mare Şlem din carieră, informează agenţia EFE.

"Salutare tuturor. Sunt deja aici, la academie şi la muzeu. Nu ştiţi cât sunt de încântat să pun acest trofeu în vitrină, într-un loc foarte special pentru mine. Aici va rămâne pentru oricine doreşte să-l vadă. O îmbrăţişare tuturor şi mii de mulţumiri pentru tot sprijinul acordat", a spus Nadal într-o înregistrare video difuzată vineri.

Nadal se află într-o scurtă vacanţă în oraşul său natal, înainte de a decide dacă va participa la turneele de la Acapulco (21-26 februarie) şi Indians Wells (7-20 martie).

Consiliul municipal din Manacor plănuieşte să organizeze în următoarele zile o recepţie oficială în onoarea lui Nadal, pentru triumful său la Melbourne.

Considerat cel mai bun sportiv spaniol din toate timpurile, Nadal a fost numit "Fiul Preferat al lui Manacor în 2010", cea mai înaltă distincţie pe care municipalitatea din Manacor o poate acorda unei persoane în viaţă.

Începând din 2005, Nadal a cucerit 21 de trofee de Grand Slam: Roland Garros (13), US Open (4), Wimbledon (2) şi Australia (2).

De la inaugurarea sa, în 2016, muzeul cu trofeele lui Nadal, situat lângă academia de tenis a jucătorului de la Manacor (Mallorca), a fost vizitat de mii de persoane.

Rafael Nadal a triumfat duminica trecută la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului de la Melbourne, după ce l-a învins pe rusul Daniil Medvedev cu 2-6, 6-7 (5), 6-4, 6-4, 7-5 şi a devenit primul jucător din lume cu 21 de titluri majore în palmares.

Nadal a obţinut al doilea său titlu la Australian Open după cel din 2009.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.