Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul Valentin Mihăilă e la mare căutare: Universitatea Craiova a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru tânărul fotbalist

Fostul manager al Centrului de Copii și Juniori Universitatea Craiova, Silviu Bogdan, a dezvăluit că Valentin Mihăilă e la mare căutare, după ce și-a făcut loc în echipa de start a oltenilor. Pe numele fotbalistului de 19 ani a sosit o ofertă de 5 milioane de euro, potrivit Mediafax.

Vezi si: SURSE Meleșcanu se întronează șef de partid: forțe noi pentru Viorica Dăncilă în turul 2 la prezidențiale.

Fotbalistul Craiovei a fost introdus în echipă de Devis Mangia, iar progresul său nu a trecut neobservat. Mihăilă a atras atenția unui club important din Europa, iar oferta a fost lansată deja. Totuși, patronul Mihai Rotaru nu ar fi dispus să-l cedez în perioada următoare de transferuri, din iarnă: ”În momentul acesta un club important din Europa e dispus să ofere minimum 5 milioane de euro pe Mihăilă, iar oferta poate merge până la 7 milioane de euro.

Din câte îl știu pe Rotaru, nu-i va da drumul și cel puțin până la vară sigur nu va pleca”, a spus Silviu Bogdan la Oltenia TV.

În acest sezon, Mihăilă a debutat pentru naționala U21 a României, iar pentru Craiova a jucat în 10 meciuri, a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.