Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judd Trump a câştigat al 10-lea turneu de puncte din carieră

Judd Trump a câştigat, duminică, Marele Premiu Mondial, al 10-lea titlu al carierei în turneele de puncte, anunţă site-ul oficial World Snooker. Englezul în vârstă de 29 de ani l-a învins cu 10-6 pe Ali Carter, reuşind două break-uri de peste 100 de puncte (113 - în jocul 4 şi 132 - în jocul 9), potrivit mediafax.

Câştigător deja în acest sezon al Open-ului Irlandei de Nord şi al Masters-ul (turneu din Tripla Coroană), Judd Trump şi-a stabilit un nou record în carieră, reuşind deja să depăşească, în premieră, borna de jumătate de milion de lire sterline premii în bani. Judd Trump s-a detaşat pe tabelă încă din prima sesiune a finalei, câştigată cu 6-3. Carter a redus ecartul la un singur frame, pentru 6-7, însă finalul de meci i-a aparţinut celui poreclit "Asul din Pachet".

"Sunt în al nouălea cer după al treilea titlu important câştigat în sezon. Sunt extrem de mulţumit de modul în care am jucat în finală. Ali m-a presat tot timpul. Loviturile lui de siguranţă au fost mai bune decât tot ce am avut de înfruntat în ultima perioadă, aşa că a trebuit să joc cel mai bun snooker. Munca depusă se vede. este de mare ajutor pentru mine faptul că îl am alături de mine pe fratele meu. O simplă discuţie cu el mă face să mă antrenez mai mult şi mai consistent decât am făcut-o vreodată. Când câştigi, vrei să o faci pe mai departe", a declarat Judd Trump, pentru World Snooker.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.