Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jude Bellingham este ''un cadou pentru fotbal'', a spus Carlo Ancelotti

gsp
bellingham

Italianul Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a afirmat că englezul Jude Bellingham este "un dar pentru fotbal" şi "întreaga lume a fotbalului este încântată să vadă un jucător cu acest potenţial", relatează EFE după ce echipa din capitala Spaniei a învins-o cu 4-2 pe Napoli în Liga Campionilor.

"Adevărul este că Bellingham surprinde în fiecare zi. La fiecare meci. Nu doar pe noi, ci pe toată lumea.

Bellingham este un cadou pentru fotbal. Întreaga lume a fotbalului este încântată să vadă un jucător cu acest potenţial şi cu această imagine pozitivă. Sper să poată continua aşa", a declarat Ancelotti într-o conferinţă de presă după meciul de la Madrid.

"Nu intru în problema banilor pe care i-a costat Bellingham. Adevărul este că a fost un transfer spectaculos pentru club", a adăugat el.

"Bellingham este un tânăr serios şi profesionist. S-a adaptat foarte bine la vestiar. Nu a vrut ceva special. Munceşte, se înţelege bine cu colegii. Trebuie să-şi îmbunătăţească spaniola, nimeni nu este perfect", a glumit tehnicianul.

Ancelotti a vorbit şi despre comparaţia dintre Bellingham şi francezul Zinedine Zidane, care a fost de asemenea jucătorul său.

"Este greu să compari două generaţii diferite. Ceea ce văd diferit este un fel de a pătrunde în careul advers pe care Zidane nu îl avea şi o calitate individuală a lui Zidane pe care Bellingham nu o are. Dar acesta e fotbalul modern, care vrea jucători mai puternici din punct de vedere fizic, capabili să acopere terenul mai repede", a spus Ancelotti.

Bellingham a reuşit un gol în partida cu Napoli. Madrilenii erau deja calificaţi în optimi de finală, iar victoria de miercuri le-a asigurat câştigarea grupei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.