Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătoare, despre ministrul Justiţiei: 'L-aş caracteriza ca pe un copil care şi-a dorit această jucărie'

madalina adrasinie

Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, de la Tribunalul Bucureşti, a declarat vineri seara, la Antena 3, că ministrul Justiţiei, Stelian Ion, este ca un copil care strică intenţionat o jucărie pe care şi-a dorit-o.

Întrebată cum l-ar caracteriza pe ministrul Stelian Ion, judecătoarea a răspuns: "L-aş caracteriza ca pe un copil care şi-a dorit această jucărie, doar că i s-a dat mult prea târziu. Şi primul lucru pe care îl face un copil, pentru că i s-a dat prea târziu, este să strice jucăria."

Mădălina Afrăsinie afirmă că politicienii doresc să desfiinţeze Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie pentru că nu au niciun control asupra ei.

"Se doreşte desfiinţarea SIIJ tocmai pentru că este singura structură de parchet în care politicul nu are niciun cuvânt de spus", a afirmat judecătoarea, amintind de faptul că a existat un serviciu în DNA care se ocupa de anchetarea magistraţilor, iar CSM a stabilit că respectivul serviciul a comis numeroase abuzuri. "În momentul în care au ieşit acele dovezi, mi-am pus problema ce se întâmplă cu noi. Adică oricând mă poate ridica pentru că nu le place o soluţie?", a mai precizat judecătoarea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.