Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătoarea, fostă ofițer SRI, candidată la șefia CSM: 'I-am înregistrat pe inspectori'

lavinia cotofana

Lavinia Coțofană e o judecătoare din Arad care candidează la șefia CSM. Un lucru normal, dar senzaționalul urmează. Femeia e anchetată de Inspecția Judiciară a CSM, ea fiind acuzată, chiar de către șeful său, că și-ar fi primit soțul, avocat și fost condamnat pentru corupție, în birou unde îi acorda acces la date.

Coțofană oferă detalii halucinante despre modul în care operează. Ea spune că i-a înregistrat pe inpectorii la CSM când au mers să-i facă un raport după ce a făcut plângere penală pentru că ar fost monitorizată, zice ea, fără mandat.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Zeci de răniți la un concert al lui Snoop Dogg și Wiz Khalifa

”Candidez pe un post din CSM, deși sunt cercetată de CSM. I-am înregistrat pe inspectorii judiciari. Ei știau, le-am spus, dar nu au trecut în raport. Sunt colegă și amică cu Camelia Bogdan. Am procedat așa cum am considerat că trebuie să procedez. Eu sunt parte în această speță.

Eu am formulat plângere penală la Parchet, fiind parte vătămată. Am fost monitorizată fără mandat din inițiativa președintelui Judecătoriei Arad. Mi-a oferit un birou care, inițial, era destinat pentru ”Camera Secrete”. Apoi, am descoperit că a lăsat o cameră de înregistrare de pe care a extras imagini, fără drept. El a susținut că îmi petrec timpul cu soțul meu în birou și că îi permit accesarea datelor. Soțul meu venea să mă pună la curent cu starea de sănătate a mamei mele, care e bolnavă de cancer în fază terminală.”, a spus Lavinia Coțofană la Antena 3.

Citește și: S-a aflat cel mai mare SECRET al Bisericii: Ce pasaje a scos din Biblie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.