Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătoarea Terceanu, fosta amantă a lui Borcea, are voie să se vadă cu amantul taximetrist

Geanina Terceanu

Decizie de ultimă oră a instanţei în cazul judecătoarei Geanina Terceanu, acuzată că a luat mită pentru a-i face scăpaţi pe inculpaţii din Dosarul Transferurilor.

Judecătoarea Geanina Terceanu, cea care a primit aproape 200.000 de euro de la fraţii Becali şi de la Cristi Borcea ca să-i scape de închisoare în Dosarul Transferurilor, este liberă să se întâlnească cu amantul. Ea le-a cerut magistraţilor care o judecă să-i permit acest lucru şi a primit aprobarea. Terceanu a fost arestată în 20 noiembrie 2015 după ce procurorii DNA au acuzat-o de luare de mită şi a stat o lună după gratii, după care a fost plasată în arest la domiciliu, în prezent aflându-se sub control judiciar. Recent, a făcut mai multe cereri în instanţă, cerând şi permisiunea de a se vedea cu Ionel, amantul taximetrist, care este martor în dosar, lucru care i-a fost acceptat.

Citeşte şi: Ce face Simona Halep cu banii câştigaţi din tenis: S-a asigurat pe viaţă

"La începutul lunii ianuarie, doamna Terceanu mi-a cerut să o duc cu taxiul de două ori, la o policlinica. În aceste imprejurări, eu şi doamna Terceanu am devenit apropiaţi sentimental. În locuinţa ei am mers prima dată în martie 2015. În mai 2015, soţul doamnei Terceanu a aflat de relaţia mea cu ea, moment în care eu şi dumnealui am avut o discuţie în faţa blocului în care locuiesc, domnul Terceanu acceptând relaţia mea cu soţia dumnealui”, le-a spus amantul fostei judecătoare anchetatorilor, anunţă cancan.

Citeşte şi: Acuze şi avertisment dur după anunţarea candidaturii lui Marian Munteanu: 'Au cedat Bucureştiul PSD'

Terceanu, fraţii Becali şi Cristi Borcea au fost trimişi în judecată în urmă cu două luni. "Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Geanina Terceanu sub aspectul infracţiunii de luare de mită. Au mai fost trimişi în judecată Ioan Becali, Victor Becali, Cristian Borcea, George Antonie Iorgovan şi Petre Daniel Costel. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt: În cursul lunii februarie 2009, inculpatei Terceanu Geanina, în calitate de judecător în cadrul Tribunalului Bucureşti, i-a fost repartizat spre judecare un dosar penal cunoscut în spaţiul public sub numele de „Dosarul transferurilor de fotbalişti”, cauza în care inculpaţii Becali Ioan, Becali Victor şi Borcea Cristian fuseseră trimişi în judecată pentru comiterea unor infracţiuni de înşelăciune şi de evaziune fiscală. La data de 3 aprilie 2012, inculpata Terceanu Geanina a pronunţat în dosarul respectiv o hotărâre de achitare faţă de toţi inculpaţii trimişi în judecată şi pentru toate infracţiunile reţinute în sarcina acestora, achitare pronunţată în temeiul dispoziţiilor art. 10 lit. a din Codul de procedură penală din anul 1968 („fapta nu există”). Potrivit rechizitoriului, pentru a pronunţa această soluţie de achitare – inculpata Terceanu Geanina a primit, în intervalul aprilie 2009 – mai 2012, o sumă totală de 195.000 de euro. Din acest total, suma de 185.000 de euro a fost dată inculpatei Terceanu Geanina de către inculpaţii Becali Ioan şi Becali Victor, iar suma de 10.000 de euro a fost dată inculpatei Terceanu Geanina de către inculpatul Borcea Cristian”, arată DNA.

Vezi şi: Nicușor Dan avertizează PNL: PNL-ul nu poate sa castige in situatia in care candidam si noi și ei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.