Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătoria Slatina a primit dosarul Sorinei - Când vor decide judecătorii dacă fetița din Baia de Aramă poate părăsi țara

baia de arama

Judecătoria Slatina decide în data de 15 iulie dacă Sorina, fetița din Baia de Aramă, care a fost adoptată de o familie de români stabiliți în SUA, poate părăsi țara împreună cu părinții adoptivi, au anunțat, vineri, reprezentanții instanței din județul Olt.

Vicepreședintele Judecătoriei Slatina, Petronela Stamatoiu, a transmis, vineri, că instanța a primit dosarul de la Tribunalul Olt și a fixat termen în data de 15 iulie.

Previziunile meteorologilor - Cum se va schimba clima în România până în anul 2050 din cauza încălzirii globale

„Prin sentința civilă nr. 330/2019 din 10.07.2019 pronunțată în dosarul 6333/225/2019 Tribunalul Olt a declinat competența de soluționare a cauzei în favoarea Judecătoriei Slatina. Cauza a fost repartizată aleator la un complet specializat, de Minori și familie, care a stabilit termen la data de 15.07.2019”, a transmis Stamatoiu, conform Mediafax.

Judecătoria Slatina este a cincea instață chemată să soluționeze ordonanța președințială, după Judecătoria Drobeta Turnu Severin, Tribunalul Mehedinți, Curtea de Apel Craiova și Tribunalul Olt.

Procurorul general al Parchetului General, Bogdan Licu, a solicitat ordonanţă preşedinţială privind interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.