Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătorii au DECIS: Cristi Borcea, poate fi ELIBERAT din închisoare

cristi borcea

Victorie pentru Cristi Borcea în instanţă! Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au decis să-i aprobe lui Cristi Borcea cererea pentru eliberarea condiţionată, potrivit România TV. Decizia magistraţilor nu este însă definitivă.

Avocata lui Cristi Borcea a amintit în faţa instanţei că fostul lider dinamovist a adus suficiente dovezi de reintegrare socială. A efectuat ore de munca in folosul comunitatii şi a spalat chiar si podelele din închisoare. Avocata a mai precizat că Borcea a urmat si peste 130 de programe de reintegrare sociala. După ce dimineață a pledat pentru eliberarea sa condiționată, Cristi Borcea s-a întors în penitenciarul Jilava.

Fostul şef al dinamoviştilor a ispăşit deja 3 ani şi 7 luni din condamnarea pe care a primit-o în dosarul Transferurilor. A câştigat 300 de zile de libertate pentru că a muncit în închisoare.

Borcea a fost condamnat în martie 2014 la 6 ani și 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, fiind unul dintre cei 8 oameni de fotbal care au fost condamnați atunci.

Citeşte şi: Liviu Dragnea a făcut ANUNŢUL. Ce decizie a luat privind contribuţiile după protestele din faţa Guvernului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.