Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătorii au decis! Shakira va fi judecată pentru evaziune fiscală. Prejudiciul e uriaș

bilboard.com
Shakira

Shakira a pierdut, joi, apelul în urma căruia putea să evite procesul în care este acuzată de evaziune fiscală. Un tribunal spaniol a respins apelul cântăreței columbiene Shakira și a ratificat o decizie anterioară, care a considerat că există „suficiente dovezi" pentru a o trimite în judecată pentru o presupusă fraudă fiscală, se arată într-un document judiciar publicat joi citat de Reuters, scrie Mediafax.

Procurorii susțin că Shakira nu a plătit impozite de până la 14,5 milioane de euro (15,54 milioane de dolari) pentru veniturile obținute între 2012 și 2014. Aceștia susțin că Shakira locuia în regiunea Catalonia, din nordul Spaniei, în acei ani, deși reprezentanții vedetei pop columbiene au declarat că s-a mutat în Spania abia în 2015, unde și-a îndeplinit toate obligațiile fiscale de atunci. Noua decizie este o ratificare a unei hotărâri judecătorești anterioare, emisă în iulie 2021.

Instanța trebuie încă să o trimită oficial în judecată și să stabilească o dată. Echipa ei juridică a declarat joi, în declarația de presă, că va continua să își apere cazul cu argumente juridice solide. „Comportamentul Shakirei în materie fiscală a fost întotdeauna impecabil în toate țările în care a trebuit să plătească impozite și a urmat recomandările celor mai buni specialiști și consilieri", se arată în declarație. Cântăreața, în vârstă de 45 de ani, locuiește cu fundașul clubului de fotbal FC Barcelona Gerard Pique și au doi copii. Ei sunt împreună din 2011.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.