Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătorii l-au ARESTAT pe tânărul care s-a dat medic, în București: Cum îi păcălea pe pacienți

houstonchronicle.com
extradare catuse

Tânărul reţinut de poliţiştii din Capitală întrucât practica fără drept profesia de medic, într-un cabinet din Sectorul 3, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, fusese reţinut de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, fiind suspectat de exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi, înşelăciune, falsificare de instrumente oficiale, fals material în înscrisuri oficiale şi folosire a instrumentelor false.

Citește și: Reacția PSD cu privire la victoria lui Kovesi. Ce s-a spus

Ulterior, pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, a anunţat Poliţia Capitalei.

Poliţia Capitalei a transmis, miercuri, că, în ianuarie, poliţişti de la Secţia 11 au fost sesizaţi de o femeie, în vârstă de 34 de ani, despre faptul că, în 17 decembrie 2018, a plătit o sumă de bani unei societăţi comerciale cu profil medical, din Sectorul 3, pentru efectuarea unui examen de specialitate, iar reprezentantul firmei i-a eliberat un buletin de analiză, fără a o supune vreunui control sau a o conecta la un aparat. Ulterior, un medic specialist de la un spital i-a adus la cunoştinţă că buletinul de analize respectiv nu reprezintă un examen imagistic.

Citește și: Gigi Becali reacționează! Ce are de spus după acuzațiile de ultraj

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat că într-un imobil, situat în Sectorul 3, sunt amenajate mai multe spaţii folosite ca puncte de lucru de către mai multe societăţi.

Astfel, cabinetul indicat de reclamantă a fost închiriat unei societăţi comerciale reprezentată de un bărbat în vârstă de 26 de ani. El a fost prins, iar asupra sa au fost găsite mai multe ştampile, cu inscripţii aferente mai multor specializări medicale. De asemenea, au fost identificate şi ridicate mai multe documente, diplome şi certificate, ce urmează a fi expertizate, având în vedere existenţa unei suspiciuni rezonabile că acestea sunt false.

Citește și: Reacția lui Ilie Năstase la aflarea deciziei Judecătoriei Sectorului 1. Ce a avut de spus fostul tenismen

Din verificările făcute la instituţii cu atribuţii în domeniul sănătăţii a rezultat că în evidenţele acestora nu există vreun medic cu datele de identificare ale bărbatului.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Citește și: Dezvăluiri șocante! Cine i-a oferit votul de aur Laurei Codruța Kovesi

Cei care au intrat în contact cu falsul medic sunt rugaţi să se adreseze direct Secţiei 11 Poliţie, care instrumentează cazul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.