Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătorii l-au trimis 30 de zile după gratii pe liderul Clanului Sportivilor

Pressalert.ro
Mascati

Robert Nica, liderul „Clanului Sportivilor”, reținut luni de polițiștii din Capitală după ce și-a bătut socrul și o altă rudă, a fost plasat în arest preventiv. Judecătoria Sectorului 4 a admis luni seara propunerea procurorilor în acest sens.

  • Solutia pe scurt: În baza art. 226 alin. (1) C. proc. pen. raportat la art. 223 alin. (1) lit. c) şi d) şi alin. (2) C. proc. pen. şi art. 202 alin. (1), (2) şi (3) C. proc. pen., admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în dosarul de urmărire penală nr. 5994/P/2023 privind pe inculpatul Nica Robert - Florin. În baza art. 226 alin. (1), (2) C. proc. pen. raportat la art. 223 alin. (1) lit. c) şi d) şi alin. (2) C. proc. pen. şi art. 202 alin. (1), (2) şi (3) C. proc. pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului Nica Robert - Florin, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14.08.2023 până la data de 12.09.2023 inclusiv. În baza art. 230 C. proc. pen., se emite mandat de arestare preventivă pentru inculpatul Nica Robert - Florin. Administraţia locului de deţinere unde va fi încarcerat inculpatul are obligaţia de a face aplicarea dispoziţiilor art. 228 alin. (4) – (7) C. proc. pen. În baza art. 275 alin. (3) C. pr. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Pronunţată în cameră de consiliu, astăzi, 14.08.2023, ora 19:30.

Poliţia Capitalei anunţa luni că un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost reţinut după ce ar fi agresat fizic un alt bărbat şi o femeie, în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 4. În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat ar fi fost lovit de către ginerele său, în timp ce se aflau pe scara blocului, şi, ulterior, în parcare. De asemenea, o femeie ar fi încercat să-i oprească, moment în care şi aceasta ar fi fost agresată fizic de acelaşi bărbat. Surse judiciare au precizat că bărbatul reţinut este Nica Robert, liderul Clanului Sportivilor. El a fost arestat preventiv.

Nica Robert s-a dus acasa la socrul lui, unde a săvârşit infracţiunile de care este acuzat. El a ameninţat- o şi a lovit-o şi pe concubina cumnatului său.

Comunicatul Poliției Capitalei:

„La data de 14 august 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 26 au reţinut un bărbat, în vârstă de 44 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie, ameninţare, lovire sau alte violenţe şi influenţarea declaraţiilor. În fapt, la data de 12 august 2023, în jurul orei 22:50, poliţişti din cadrul Secţiei 26 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat, ar fi agresat fizic un alt bărbat şi o femeie, în timp ce se aflau la o adresă, din Sectorul 4”, precizează Poliţia Capitalei.

În urma verificărilor efectuate, de către poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, s-a stabilit faptul că, un bărbat ar fi fost lovit de către ginerele său, în timp ce se aflau pe scara blocului, şi, ulterior, în parcare.

De asemenea, în timpul altercaţiei, o femeie ar fi încercat să-i oprească, moment în care şi aceasta ar fi fost agresată fizic de acelaşi bărbat, ulterior, persoana în cauză părăsind zona. Totodată, bărbatul în cauză a continuat să transmită, printr-o aplicaţie de chat, mesaje de ameninţare celor două persoane, precum şi mesaje prin intermediul cărora încerca să le influenţeze declaraţiile”, arată comunicatul Poliţiei

Poliţiştii au procedat şi la întocmirea Formularului de Evaluare a Riscului şi, întrucât s-a constatat existenţa unui risc iminent, faţă de bărbat a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de 5 zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.