Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătorul din dosarul Belina DESCHIDE RANA lui Dragnea - Vasile Dâncu și șefii din Tel Drum pe lista pentru audieri

dancu vasile

Judecătorul din dosarul Belina  a anunțat, marți, viitorii martori ce vor fi chemați pentru a da declarații în caz.

Astfel, pe lista judecătorului se numără fostul vicepremier Vasile Dâncu dar și mai mulți administratori ai companiei Tel Drum.

Citește și: DNA a găsit la DIICOT interceptări care îl ÎNFUNDĂ pe fostul vicepreședinte PSD Caraș - Transcrierea acestora, motivul prelungirii măsurii preventive

Administratorii Tel Drum vor trebuie să explice cum se face că Liviu Dragnea folosea intens perimetrul insulei inclusiv pentru aterizarea elicopterului cu care venea în locație.

Aceste persoane vor fi puse să explice dedesubturile unor fapte la vedere și dacă exista o legătură între Dragnea și compania Tel Drum.

Citeşte şi: Beuran rămâne BLOCAT în casă încă 30 de zile - Tribunalul prelungeşte măsura preventivă a acestuia în dosarul de corupţie

Aceștia vor trebuie să explice cum a ajuns compania să aibă proprietăți pe insula Belina și în general cum s-a făcut trecerea regiunii din administrarea de către Apele Române în administrarea de către Consiliul Județean Teleorman.

Astfel, Vasile Dâncu, ar urma să dea declarații în 24 martie în vreme ce primii martori de la Tel Drum vor fi chemați în 7 aprilie.

În dosar au mai dat declarații până în prezent gardienii insulei, de la firma tocmită pentru a nu lăsa persoanele care nu au legătură cu Tel Drum să intre în perimetru, dar și doi piloți de elicopter care îl aduceau pe Liviu Dragnea și pe invitații săi pe insulă.

Citeşte şi: Cel dintâi PAZNIC al insulei Belina a divulgat tot ce știa despre secretele locului - Ce detalii a oferit judecătorului în dosarul de corupție

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.