Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătorul ieşean Dan Anton a fost arestat preventiv

inchisoare

Judecătorul ieşean Dan Anton, acuzat de trafic de influenţă, instigare la abuz în serviciu, şantaj şi dare de mită, a fost arestat preventiv. Decizia a fost luată vineri, 23 octombrie, de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Curtea de Apel Bucureşti.

Tot în arest preventiv a fost plasată și grefiera Mihaela Prelipcean, care este cercetată pentru favorizarea făptuitorului, potrivit Mediafax.

"Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Anton Dan, magistrat în cadrul Curţii de Apel Iaşi - Secţia penală şi pentru cauze cu minori, şi Prelipcean Mihaela Gabriela, grefier în cadrul Judecătoriei Iaşi, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22 octombrie 2015 şi până la data de 20 noiembrie 2015 inclusiv", se arată în decizia instanţei.

Dan Anton şi Mihaela Prelipcean au fost încarceraţi, însă pot contesta decizia la instanţa supremă, care va hotărî definitiv dacă aceştia vor rămâne în arest preventiv, vor fi plasaţi în arest la domiciliu sau cercetaţi în libertate, sub control judiciar.

Citește și Judecătorul Dan Anton și afaceristul Teodor Hauca în vizorul DNA. Ramificațiile cazului duc până la Vlad Filat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.