Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judeţul Timiș va fi promovat în standul României la Târgul Internaţional de Turism de la Belgrad

business-review.eu
romania turism

Judeţul Timiş se promovează în standul României la Târgul Internaţional de Turism "Sajam Turisma" de la Belgrad, care are loc în perioada 24 - 27 martie, prin standul "De la turism în oraş, la un turism al experienţelor în judeţ: Discover Timiş", unde vor fi prezentate cele mai importante destinaţii din judeţ şi experienţele aferente acestora, potrivit Agerpres.

Directorul executiv al Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) în judeţul Timiş, Delia Barbu, care va participa la eveniment, a declarat, miercuri, că "Discover Timiş" este laitmotivul activităţilor de promovare din stand şi - alături de materialele tipărite în limba sârbă precum Programul evenimentelor de cultură gastronomică Banat Brunch 2022 - Asociaţia de Turism Timiş va oferi celor interesaţi o serie de informaţii privind posibilităţi de petrecere a timpului liber în afara Timişoarei.

"Vorbim despre trasee de cicloturism, plimbări cu catamaranul pe lacul Surduc, drumeţii sau experienţe precum 'Mic dejun la Margina'. Sub tema promovării din acest an 'De la turism în oraş, la un turism al experienţelor în judeţ: Discover Timiş', APDT îşi propune să ofere vizitatorilor din ţara vecină motive pentru a-şi prelungi şederea în judeţ, de a creşte numărul nopţilor de cazare în destinaţia noastră pentru a vizita satele din Banatul românesc şi de a experimenta tot ceea ce oferă ele şi nu numai", spune Delia Barbu, într-un comunicat.

În premieră, Asociaţia de Turism Timiş va face şi o campanie de promovare turistică în Republica Serbia prin intermediul materialelor de tip outdoor, un banner de 8/3m fiind amplasat timp de o lună în Capitala Serbiei.

Alături de acestea, la târgul de turism, APDT Timiş va organiza, sâmbătă, o sesiune de prezentare a destinaţiei în cadrul căreia agenţiile de turism din Republica Serbia vor putea participa la o degustare de vinuri din podgoriile timişene şi vor putea servi produse gastronomice tradiţionale pregătite de Emilia Popa de la Margina.

La desk-ul Asociaţiei de Turism Timiş, cei interesaţi vor avea la dispoziţie ochelari VR pentru a putea descoperi judeţul prin intermediul Tururilor virtuale - Jimbolia, oraşul celor şase muzee, Turul Bisericilor de lemn şi Frumuseţi naturale în Ţara Făgetului. De asemenea, vor primi informaţii despre evenimentele culturale din judeţ şi cele referitoare la anul 2023, când Timişoara va fi Capitală Europeană a Culturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.