Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judoka Cleonia Rîciu, bronz pentru România la Zagreb: 'E bucurie mare'

captura Realitatea TV
Cleonia Rîciu

România a obţinut medalia de bronz la Campionatele Mondiale de juniori, de la Zagreb, prin Cleonia Rîciu, la categoria 52 de kilograme.

Preşedintele Federaţiei Române de Judo, Cozmin Guşă, a lăudat, în direct la Realitatea TV, performanţa sportivei noastre. "E bucurie mare pentru România că am reuşit această medalie la o categorie foarte competitivă. Cleonia este un sportiv foarte talentat, muncitor, modestă. Continuă într-un fel tradiţia noastră la categoriile feminine 48 - 52 kg. În finală se bat 2 japonze. Aici competiţia este strânsă în finala mare. Pentru noi, ca şi Federaţie aflată în dezvoltare după o anumită contracţie, este un rezultat important. Ne-am pus pe hartă din nou, într-o categorie de tradiţie a judo-ului românesc, cea de 52 kg. E o veste bună şi pentru judo, şi pentru sport. Să ne bucurăm pentru Cleonia noastră.

Vorbim despre minimum 5 ore de muncă pe zi de muncă, împărţite în 2 reprize, timp de 6 zile pe săptămână, în cazul Cleoniei. Faptul că se ajunge la performanţă în judo, care este un sport de inteligenţă, de strategie, de înţelepciune, este cu atât mai mare meritul. La fel de merituoase sunt şi alte sporturi pentru România, de la tenis la gimnastică. Sunt nişte tineri care nu-şi sacrifică tinereţea, ci se pregătesc pentru viaţă. Campionii din judo devin mult mai bine pregătiţi pentru acele provocări profesionale, tocmai pentru că s-au pregătit în acest sport atât de complex", a spus Cozmin Guşă, preşedintele FR Judo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.