Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juergen Klinsmann a debutat pe banca Coreei de Sud: asiaticii au remizat, scor 2-2, cu națioanala Columbiei

AP News
coreea de sud jocurile olimpice

Naţionala de fotbal a Coreei de Sud a remizat cu cea a Columbiei, scor 2-2, într-un meci amical disputat vineri pe teren propriu, la Ulsan, la debutul germanului Juergen Klinsmann pe banca tehnică a reprezentativei asiatice, informează Reuters.

Coreea de Sud a condus la pauză cu 2-0, după golurile reuşite de Son Heung-min, vedeta lui Tottenham Hotspur, în minutele 10 şi 45+2. Columbia a punctat prin James Rodriguez (46) şi Jorge Carrascal (49), notează Agerpres.

Juergen Klinsmann a fost numit selecţioner al Coreei de Sud la sfârşitul lui februarie. Germanul, în vârstă de 58 de ani, l-a înlocuit pe portughezul Paulo Bento, care a condus Coreea de Sud mai bine de patru ani, renunţând la funcţie după înfrângerea în faţa Braziliei (1-4), în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2022.

După o carieră strălucitoare ca jucător, în care a cucerit titlul de campion mondial (1990) şi pe cel de campion european (1996), Juergen Klinsmann a îmbrăţişat cariera de antrenor, fiind selecţioner al Germaniei (2004-2006) şi al Statelor Unite (2011-2016). El a pregătit, totodată, echipele Bayern Munchen (2008-2009) şi Hertha Berlin (2019-2020).

Coreea de Sud va întâlni marţi Uruguayul la Seul în al doilea meci din mandatul lui Klinsmann, în timp ce Columbia va juca împotriva Japoniei la Osaka.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.