Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juergen Klopp şi Erik Ten Hag le cer suporterilor să renunţe la cântecele care folosesc tragediile care au lovit cele două cluburi

www.digisport.ro
Liverpool

Antrenorii echipelor de fotbal FC Liverpool şi Manchester United, Juergen Klopp şi Erik Ten Hag, i-au îndemnat, sâmbătă, pe suporteri să renunţe la cântecele care folosesc tragediile care au lovit cele două cluburi, în ajunul meciului dintre cele două formaţii din etapa a 26-a din Premier League, informează AFP.

"Vrem zgomot, vrem ambianţă şi atmosferă electrizantă. Dar ce nu vrem este tot ce depăşeşte asta şi, mai ales, cântece care nu îşi au locul în fotbal", a estimat Klopp, citat într-un comunicat comun, scrie agerpres.ro.

Rivalitatea dintre cele două cluburi este una din cele mai exacerbate din fotbalul englez şi este obişbnuit deja ca suporterii să facă referire la catastrofa aeriană din 1958 de la Munchen, care a decimat echipa din Manchester sau busculada mortală de pe Hillsborough, din 1989, care a costat viaţa a 97 de fani ai lui Liverpool.

"Noi iubim cu toţii pasiunea suporterilor când echipele noastre se întâlnesc, dar există limite ce nu pot fi depăşite", a explicat Ten Hag.

"Este inacceptabil să folosim vieţi pierdute - indiferent de tragedia vizată - pentru a marca puncte şi a venit timpul ca aceste lucruri să înceteze", a adăugat tehnicianul olandez.

"Responsabilii nu afectează doar reputaţia cluburilor noastre, ci şi a propriei lor reputaţii, cea a suporterilor şi a marilor noastre oraşe", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.