Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Julen Lopetegui a fost DEMIS de la Real Madrid: Anunțul OFICIAL al campioanei Europei despre cine va antrena echipa

Julen Lopetegui

Julen Lopetegui trece prin cele mai grele momente din cariera sa de antrenor. În doar 4 luni a pierdut și postul de selecționer al Spaniei și banca tehnică a "Reginei Europa". Locul antrenorului Lopetegui va fi luat de Santiago Solari, care va fi pentru moment interimar.

"Consiliul de administrație al echipei Real Madrid s-a întâlnit astăzi 29 octombrie 2018, și a fost de acord să încheie contractul cu antrenorul Julen Lopetegui. Această decizie a fost luată cu maximă responsabilitate și are ca scop schimbarea dinamicii echipei, așa cum era înainte, mai ales că obiectivele propuse pentru acest sezon sunt încă realizabile, scrie mediafax.ro.

Citește și: Contribuție de milioane de lei cu fonduri europene! Ce achizitie vrea să facă Municipiul București

Consiliul de administrație a observat că există un dezechilibru la echipă, pe de-o parte sunt 8 jucători din lotul formației Real Madrid care au fost nominalizați la Balonul de Aur, un moment fără precedent în istoria clubului, iar pe de altă parte sunt rezultate pe care le are gruparea până la această dată.

Clubul îi mulțumește lui Julen Lopetegui și a staff-ului său tehnic pentru efortul și munca depusă și le dorește mult noroc în carieră.

Citește și: Un nou tren apare în România! Cu cine a semnat un pact CFR Călători

Santiago Solari va fi antrenorul provizoriu al echipei, care, începând de mâine, 30 octombrie, va începe să antreneze echipa", se arată în comunicatul oficial al clubului Real Madrid.

Julen Lopetegui a fost adus cu scandal în vară de la naţionala Spaniei. A fost demis chiar înaintea Cupei Mondiale din Rusia pentru că semnase cu Real Madrid, unde urma să plece după turneul final, deşi se afla sub contract cu Federaţia Spaniolă.

Citește și: Sute de mii de clienți ai Băncii Transilvania sunt vizați! Ce vor primi în perioada următoare

Santiago Solari s-a retras în 2011 şi a ales să înceapă o nouă carieră. Omul care a fost transferat de Real Madrid chiar de la rivala Atletico, în 2000, a adunat peste 200 de meciuri în tricoul blanco. După ce a condus echipele U18 şi U19 din cadrul clubului, a fost numit în 2016 la cârma formaţiei secunde.

După zece etape, Real Madrid ocupă locul 9 în La Liga, cu 14 puncte. FC Barcelona conduce clasamentul, cu 21 de puncte. Ateltico şi Espanyol completează podiumul, cu 19, respectiv 18 lungimi. Solari va debuta în meciul cu Melilla, din Cupa Regelui.

Citește și: Pe urmele tatălui! Cu ce se ocupă băiatul cel mare al lui Tudorel Toader .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.