Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Julen Lopetegui, înainte de El Clasico: 'Sper să nu mor'

Julen Lopetegui

Conferința de presă dinaintea derby-ului din La Liga, FC Barcelona - Real Madrid, a fost un chin pentru tehnicianul galacticilor. Antrenorul Julen Lopetegui a precizat că: "Sper să mai respir și după El Clasico".

Potrivit publicației sport.es, tehnicianul spaniol are emoții pentru mare meci cu eterna rivală: "Sper să nu mor. Am puterea să îmi ajut echipa pentru partida cu Barcelona. Acesta este job-ul meu. Într-un meci de nivelul acesta sunt multe puncte cheie, iar jocul trebuie să fie bun. La fel de importantă este și partea emoțională și cum stăm din punct de vedere mental. Atenția mea este pe joc. Să atacăm și să ne apărăm bine", scrie mediafax.ro.

Julen Lopetegui a spus că nu mai are de ce să se gândească la primul 11 de pe Nou Camp: "Mi-este foarte clar cine va juca. Referitor la Marcelo, a suferit o lovitură, care l-a obligat să iasă de pe teren, însă este bine. S-a antrenat normal și credem că este pregătit pentru meci".

"Ei au încredere în mine, iar eu am încredere în ei. Tot ce trebuie să facem este să muncim bine. Suntem nerăbdători să îi facem fericiți pe suporterii noștri și avem pregătit un meci bun pentru ei. Suntem gata", a mai spus Lopetegui.

FC Barcelona - Real Madrid va fi duminică, 28 octombrie, de la ora 17:15. Echipa pregătită de Ernesto Valverde este pe primul loc în La Liga, cu 18 puncte, în 9 meciuri jucate, în timp ce gruparea Real Madrid este pe poziția a șaptea cu 14 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.