Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Julian Alaphilippe îşi va apăra titlul în Strade Bianche cu nr. 1 pe tricou

ciclism

Ciclistul francez Julian Alaphilippe (Deceuninck Quick-Step) va relua sezonul cu clasica Strade Bianche din 1 august, în care îşi va apăra titlul din 2019, fericit că va purta nr. 1 pe tricou, notează EFE potrivit Agerpres.

''Victoria de anul trecut a fost mi-a adus o senzaţie incredibilă, una din cele mai frumoase amintiri ale sezonului. Îmi place ambianţa şi atmosfera de la Strade Bianche, aşa că va fi interesant să reiau sezonul aici, mai ales că vine după o pregătire diferită faţă de cea de anul trecut, dar fericit că voi purta nr. 1 pe tricou'', a declarat Alaphilippe, locul 5 la Turul Franţei 2019.

Până la suspendarea sezonului din cauza pandemiei de coronavirus, francezul de 28 ani era unul dintre rutierii cu cele mai multe zile de competiţie. A participat în Turul San Juan, cu două victorii de etapă, şi la Turul Columbiei, în care a câştigat o etapă.

După Strade Bianche, Alaphilippe va lua startul în Criterium du Dauphine (12-16 august) şi în campionatul Franţei (23 august), înainte de a a treia participare consecutivă în Turul Franţei. La ediţia 2019, el a fost unul dintre protagonişti, purtând timp de 14 zile tricoul galben.

''Dauphine este cea mai bună pregătire pentru Turul Franţei. Va fi o ediţie specială, cu multe etape dificile, dar asta nu mă sperie şi m-ar încânta să câştig o etapă, la fel ca anul trecut'', a adăugat Alaphilippe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.