Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Julian Draxler şi-a prelungit contractul cu PSG

Twitter
PSG Istanbul BB

Atacantul german Julian Draxler, relansat de antrenorul Mauricio Pochettino, şi-a prelungit cu trei ani contractul cu Paris Saint-Germain, până în 2024, a anunţat luni clubul, conform agerpres.

Fotbalistul de 27 de ani, format la Schalke 04, a venit la începutul lui 2017 la Paris după un sezon şi jumătate la Wolfsburg.

În sezonul trecut şi în prima parte a celui actual, Draxler a fost folosit puţin de tehnicianul Thomas Tuchel şi a fost pus de mai multe ori pe lista de transferuri, iar din vară ar fi putut semna cu orice club ar fi dorit. Campionul mondial din 2014 a preferat să rămână la Paris şi a început să beneficieze de timp de joc după numirea lui Pochettino în luna ianuarie. Argentinianul apreciază mai ales faptul că el poate evolua pe mai multe posturi în atac.

În actuala stagiune, germanul a disputat 24 de meciuri în Ligue 1 (4 goluri) şi 5 în Liga Campionilor. El a fost titular în dubla manşă cu Bayern Munchen din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Prelungirea lui Draxler vine după cele ale lui Keylor Navas (2024) şi Angel Di Maria (2022), dar mai ales după cea a lui Neymar, până în 2025, anunţate în ultimele săptămâni.

Parizienii speră acum că şi cealaltă vedetă din atacul lor, Kylian Mbappe, îşi va prelungi contractul ce expiră în vara anului viitor. Mbappe este dorit de mai multe cluburi mari încă din această vară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.