Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Julianne Moore şi Rosario Dawson îndeamnă electoratul să voteze cu democraţii pentru a combate politica privind imigraţia a Administraţiei Trump - VIDEO

cinemagia.ro
Julianne Moore

Actriţele Julianne Moore şi Rosario Dawson s-au alăturat organizaţiei We Stand United, prin care îndeamnă electoratul să voteze cu democraţii pentru a combate politica privind imigraţia a Administraţiei Trump, scrie Variety, potrivit news.ro.

Într-un videoclip, Dawson susţine că administraţia Trump a încălcat legea internaţională prin reţinerea migranţilor la graniţă, care căutau azil în mod legal. Juliane Moore a adăugat faptul că Administraţia a creat o criză umanitară prin separarea familiilor şi prin închiderea copiilor acestora în cuşti.

Filmul îl prezintă pe Sergio Cordova, un lider voluntar al Team Brownsville, precum şi pe o imigrantă însărcinată, care spune că a mers pe jos din oraş în oraş până când a fost prinsă de autorităţi. Un alt refugiat a explicat că împreună cu familia au părăsit Honduras din cauza găştilor de cartier şi a suferinţei provocate de acestea.

"Administraţia vorbeşte despre cum avem nevoie să ţinem oamenii departe, dar dacă nu ne va mai păsa de oameni şi de umanitate, atunci răul deja a câştigat", spune Cordova. "Oamenii devin din ce în ce mai răi".

Citește și: Mai multe schițe realizate de Michael Jackson vor fi scoase la licitație

Moore îi îndeamnă pe americani, înaintea alegerilor, să voteze cu democraţii pe 6 noiembrie pentru a pune capăt crizei umanitare de la graniţă.

We Stand United reprezintă un colectiv de artişti şi militanţi care promovează drepturile cetăţenilor şi o mişcare progresivă şi evoluţia socială, de mediu şi economică în SUA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.