Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Junior Morais declanșează scandalul între Steaua și Astra: 'Vreau să plec încă de acum'

www.digisport.ro
Junior Morais

Junior Morais nu mai are răbdare: vrea să îmbrace tricoul Stelei încă din această iarnă, alături de Denis Alibec. Brazilianul a făcut vizita medicală cu Astra, dar speră să ajungă sub comanda lui Reghe în cel mai scurt timp posibil.

Întrebat dacă efectiv a semnat cu Steaua, ţinând cont de declaraţia lui Dani Coman, care a spus că jucătorul nu are acest drept, Morais a evitat să pronunţe cuvântul semnat: "Da, da, da. Eu m-am înţeles cu Gigi Becali. Eu mai am contract cu Astra doar până la vară. Sper să se rezolve situația mea! Dacă Astra nu se înțelege cu Steaua, asta este, dar eu vrea să joc încă de acum pentru Steaua. Sper să se înțeleagă cele două cluburi și să ajung la Steaua", a spus Morais, care nu mai pare atras nici de dubla pe care giurgiuvenii o joacă împotriva lui Genk, în primăvara europeană din UEFA Europa League, conform Digisport.ro.

Gigi Becali susține că Morais a semnat cu Steaua, asta deși Dani Coman insistă asupra faptului că fundașul nu este în ultimele 6 luni de contract.

Citește și: Grigoraș, demis cu SCANDAL de la Pandurii: 'M-au dat afară ILEGAL'

"Ce spune Dani Coman e poveste de adormit copii. Ce greşeală să fac? A intrat în ultimele 6 luni de contract şi a semnat cu Steaua! Băiatul ne-a arătat contractul, ne-a spus că e în ultimele şase luni. Eu nu sunt agent FBI să investighez dacă e adevărat sau nu.

Nu l-am înscris încă la Ligă, asta pentru că am mizat pe faptul că ne înţelegem cu Astra să îl luăm de acum. Eu am zis că le dau 300.000 de euro să mi-i dea pe Morais şi Teixeira de acum. Aştept să văd dacă vor. Cum să îmi ceri 500.000 doar pe Morais, dacă băiatul e în ultimele şase luni?", s-a apărat Becali, la emisiunea Fotbal Club.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.